Wijzig uw taal inENGLISH
Vooraanstaand hydrauliek manifold systeem leverancier
Core business
Hydroplus BV is gespecialiseerd in het ontwerpen, assembleren en testen van complete hydrauliek manifold systemen binnen de Fluid Power Industrie.
Het bedrijf is opgericht in 1995, werkend naast haar zusterbedrijf Mabotec BV.
De expertise van Hydroplus wordt vertegenwoordigd door de bedrijfskennis van cartridge valve manifold systemen. Door een zorgvuldig circuit design en een zorgvuldige selectie van ventielen, produceert Hydroplus manifold systemen die geschikt zijn om in alle behoeften te voorzien.
Zusterbedrijf Mabotec als leverancier
Mabotec BV is gespecialiseerd in het ontwerpen en het produceren van hydraulische manifolds tot wel 10 ton in gewicht. Werkend vanuit dezelfde lokatie als Hydroplus BV biedt een unieke oplossing om aan de eisen van de klant tegemoet te komen betreffende haar manifold systems. Als “winning team” staan zij voor geraffineerde oplossingen binnen de Fluid Power Industrie.
Andere leveranciers
Naast het programma van Moog wordt uitsluitend gebruik gemaakt van topklasse componenten. Voor Hydroplus vormt onder andere het SUN Hydraulics, Bosch Rexroth en Bucher-programma een uitgekiende aanvulling op de zogenaamde Cartridgetechniek - een techniek die Hydroplus tot in het kleinste detail beheerst.

Videopresentatie

Zusterbedrijf Mabotec

ISO 9001 kwaliteit bij vervaardiging van hydrauliek manifold blokken.

Hydroplus nieuws