Wijzig uw taal inENGLISH
Vooraanstaand hydrauliek manifold systeem leverancier
Wat klanten willen
Hydroplus is gespecialiseerd in het ontwerpen, samenstelling en het testen van hydrauliek manifold systemen binnen vele applicaties. Vele klanten zijn voorzien van hydrauliek manifold systemen die gebruikt worden bij spuitgietsystemen, hydraulische persen, de mobiele sector, offshore en scheepsbouw, de petrochemische industrie, zware machines, en veel meer.

De perfecte match
Het is onze doelstelling om precies dat te leveren waar klanten naar zoeken. Hydroplus is een vooraanstaand hydrauliek manifold systeem leverancier in de wereld. Het lukt klanten altijd om de juiste match te vinden gelet op wat Hydroplus kan bieden. Hydroplus’ klanten weten dat wat zij krijgen het beste is wat de hedendaagse standaard kan bieden. Hydroplus heeft een significante kennis opgebouwd over “circuit design & valve selections”. Manifold systemen worden geproduceerd die in alle wensen voorzien. Klanten uit de hele wereld hebben Hydroplus gekozen als een solide, hoog gekwalificeerde leverancier voor hun hydraulische oplossingen.

Wereldwijde distributies
Hydroplus’ Integrated Hydrolic Manifold Systems (IHMS) zijn volledig geintegreerde, selfsupported systemen, ontworpen ten behoeve van de applicatie voor iedere klant. De "circuit logic" en functionaliteit kunnen worden gemaakt om uw exacte performance, beveiliging en ultieme eisen waar te maken. De klantbenadering van Hydroplus biedt een grote variatie aan oplossingen in omgevingen waar een druk van 350 Bar normaal is.