Wijzig uw taal inENGLISH
Vooraanstaand hydrauliek manifold systeem leverancier
Zeewater inplaats van olie

Vanwege de welbekende bewustwording t.a.v. het milieu ontstaat binnen de offshore industrie een sterke vraag naar schone en milieuvriendelijke vloeistoffen bij het gebruik van hydrauliek systemen.
Ten behoeve van Deep-Sea Piling projecten heeft IHC-Hydrohammer onderzoek gedaan naar het gebruik van zeewater in plaats van olie als medium in hun hydrauliek systemen. Hydroplus had een prominente rol gedurende dit onderzoek.

In 2009 is HYDROPLUS B.V. door IHC-Hydrohammer uitgenodigd voor een brainstormsessie om een manifold systeem te ontwikkelen dat bestand is tegen zeewater.
HYDROPLUS' engineer John Kruis nam deze uitdaging aan en ontwikkelde een systeem gebaseerd op een Duplex RVS manifold met speciale Inconel Staal cartridges. Voor de eerste keer ooit heeft HYDROPLUS B.V. thans een manifold system geïntroduceerd dat zeewater gebruikt als hydrauliek basis vloeistof.

Zeer grote hydrauliek manifold systemen

Zeer grote en gecompliceerde integrated hydrauliek manifold systemen zijn steeds meer nodig binnen bepaalde segmenten van de Fluid Power Industrie. Na uitgebreid research heeft Hydroplus bewezen ervaring verkregen om tegemoet te komen aan deze specifieke behoefte.

*Hydroplus leverde in december 2013 het grootste hydrauliek manifold systeem uit haar geschiedenis. Het betreft hier een hydrauliek manifold systeem met een totaal gewicht van ca. 4500 KG.
Voor de opbouw van het systeem werden MOOG cartridges en SUN valves gebruikt. Het manifold blok zelf is vervaardigd door het zusterbedrijf Mabotec.Het hydrauliek manifold systeem wordt thans gebruikt als hoofdonderdeel binnen het hydraulisch systeem van heimachines in de offshore industrie.
Projecten
Inspiratie resulteert vaak in een visie om beter te presteren of om producten te produceren die hard nodig zijn in Hydroplus’ branche van de Fluid Power Industrie. Innovatie is een process dat steeds gaande is. Dit zorgt voor verbeteringen en een ontwikkeling naar een grotere professionaliteit.
Inspiratie en nieuwe ideeën moeten vooruitgang bewijzen. Hydroplus investeert in projecten om haar visie t.a.v. de toekomst te bewijzen.

Hydroplus nieuws